2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl layihamlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, meslek ve bütün bünyelarında ivedili gidişat ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Binaların örgüsına yakışır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanım kayranından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 şahsiyet kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer sayısına demetlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve mütenasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok beden kuruluşsı ekip sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı Yangın Kapısı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page